Rode port-peperboter

4
55 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In kom boter tot zachte crème roeren. Port deel voor deel door boter roeren. Pas volgend scheutje toevoegen als port geheel is opgenomen. Peper, kaneelpoeder en naar smaak zout door boter roeren. Boter op stukje aluminiumfolie scheppen en met behulp van folie tot rolletje vormen. Aluminiumfolie dichtvouwen en boter in koelkast in ca. 45 min. laten opstijven. Boter in plakjes snijden en op warm gerecht laten smelten. Lekker bij o.a. entrecote Chicago style (zie ah.nl/recepten; Het barbecueboek), biefstuk, eendenborstfilet en appel.

Rode port-peperboter is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini-carré met sjalot en groene peperboter
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Entrecote Chicago style
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige gegrilde biefstuk met maïs
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept