Gesmoorde gemberworteltjes met geroosterde hazelnoot

4
30 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Groen tot op klein stukje van worteltjes verwijderen. Worteltjes wassen en met dunschiller schillen. Hazelnoten grof hakken en in droge koekenpan in ca. 5 minuten goudbruin roosteren. Hazelnoten laten afkoelen.
  • 2 In wijde (koeken)pan boter smelten. Worteltjes toevoegen en afgedekt in ca. 15 minuten zachtjes gaar smoren. Gembersiroop toevoegen en pan zachtjes heen en weer bewegen zodat siroop goed wordt verdeeld. Worteltjes overdoen in schaal en bestrooien met geroosterde hazelnoten.

Gesmoorde gemberworteltjes met geroosterde hazelnoot is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hazelnootchoco van het huis
10 min
Bekijk recept
Warm appeldessert met hazelnoot-kruimelkorst
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Choconestje met ijs en fudgesaus
55 min- Nagerecht
Bekijk recept

broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Gesmoorde kalkoen met sinaasappel
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoorde groenten
45 min Bijgerecht
Bekijk recept
Quiche met uienmarmelade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept