Stardust 110 (preischotel met geitenkaas)

4
20 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng de bouillon aan de kook. Snijd de prei in stukken van 5 centimeter. Was ze zorgvuldig, zodat er geen zandkorrels meer tussen zitten. Kook de prei in 10 minuten beetgaar.
  • 2 Klop een dikke vinaigrette van de olie met het citroensap, de mosterd en de dragon en verdun deze vinaigrette met 4-5 eetlepels van de groentebouillon. Breng op smaak met zout.
  • 3 Haal de stukken prei uit de pan met een schuimspaan en doe ze over in een bak. Schenk de vinaigrette erover en laat de prei hierin 30 minuten afkoelen. Neem de prei uit de vinaigrette (bewaar de vinaigrette), leg de stukken op een schaal en verdeel de kaas erover. Druppel er nog wat vinaigrette overheen.

Stardust 110 (preischotel met geitenkaas) is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept