Pannenkoekjes met aardbei en bosbes

2
15 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In kom bakmeel met melk, ei en mespunt zout tot glad beslag kloppen. In koekenpan helft van boter verhitten en met soeplepel 3 porties beslag los van elkaar in pan schenken. Kleine pannenkoekjes in 2 min. per kant goudbruin bakken. Op dezelfde manier met rest van boter nog 3 kleine pannenkoekjes bakken. Op twee borden elk een stapeltje van 3 pannenkoekjes leggen. Kaneelsiroop erover schenken en fruit erover verdelen. Yoghurt losroeren en erop of ernaast scheppen.

Pannenkoekjes met aardbei en bosbes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Luxe kerstscones met clotted cream
20 min - Lunchgerecht
Bekijk recept
Luxe scones met clotted cream
35 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Purple Margarita
Snack
Bekijk recept
Kerstrol met Griekse yoghurt
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Haver-banaanpannenkoekjes
50 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Havermout-maïspannenkoekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bananenpannenkoekjes met pecannoten
25 min
Bekijk recept
Blauwebessenpannenkoekjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept