Geraspte aardappelkoekjes

4
35 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil, was en rasp de aardappelen grof boven een kom. Dep het aardappelrasp goed droog met keukenpapier. Snipper de ui en snijd de peterselie fijn. Meng het rasp met de ui, peterselie, bloem en ei. Breng op smaak met peper en zout.
  • 2 Verhit de olie met boter in een ruime koekenpan op hoog vuur. Leg telkens 4 porties aardappelmengsel in kleine berkjes in het hete vet. Druk de bergjes met een lepel plat en bak in ca. 4 min. goudbruin en knapperig, keer halverwege. Neem de koekjes uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Herhaal dit tot het aardappelmengsel op is.

Geraspte aardappelkoekjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Champignons met zoete-aardappelkoekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelkoekjes met Ardense ham
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelkoekjes met chutney
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappel-strokoekjes
30 min Bijgerecht
Bekijk recept

Pittige pepermacaroni
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met boter en parmezaan
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla's met chorizo, bonen en sla
20 min
Bekijk recept
Kokosyoghurt met fruit
Bekijk recept