Knolselderij met pesto

4
35 min
Bijgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de knolselderij. Snijd ‘m doormidden en de helften in dunne plakken. Meng flinke mespunt zout door de bloem en haal hier vervolgens de knolselderij door. Schud de overtollige bloem eraf.
  • 2 Verhit de zonnebloemolie in delen in een koekenpan en bak hierin de knolselderij in delen in 3 min. goudbruin. Keer halverwege, laat uitlekken.
  • 3 Maak met de keukenmachine of staafmixer pesto van de selderij, Parmezaanse kaas, walnoten, knoflook en olijfolie. Serveer de pesto bij de knolselderij. Bestrooi met de overige walnoten. Bon appétit!

Knolselderij met pesto is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met ricotta en pesto
Bekijk recept

Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Knolselderijrisotto
30 min-
Bekijk recept
Knolselderijsoep met paddestoelen
30 min Voorgerecht
Bekijk recept