Aardappel-truffelpuree

4
25 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Aardappels schillen, wassen en in gelijke stukken snijden. Met weinig water en zout in ca. 15 minuten gaar koken. Aardappels afgieten, kookvocht opvangen. Aardappels met stamper tot puree stampen, olie erdoor roeren. Van het kookvocht zoveel erdoor roeren dat een smeuïge puree ontstaat. Puree met zout en peper op smaak brengen.

Aardappel-truffelpuree is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kleine varkensrollades
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mechelse koekoek in portosaus en truffelpuree
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken tofu, truffelpuree, gegrilde spruitjes en veenbessen met honing
82 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
PH De perfecte keuken - Aardappelslaatje met
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept