Zoek
Gnocchi met rucola
4
5 min
Albert Heijn
Bijgerecht
3
sterren op basis van
4
stem(men)
Ingrediënten
375 g gnocchi di patate (pastaspecialiteit pak a 250 g)
1/2 zak rucolasla (a 75 g)
4 eetlepels boter
versgemalen zwarte peper
Bereiding
1
In grote pan gnocchi in ca. 5 minuten gaar koken. In zeef laten uitlekken. Rucola grof snijden, boter laten smelten en met peper naar smaak door gnocchi mengen. Lekker met basilicumsaus.
Gnocchi met rucola is een recept van
Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Volkoren pasta pesto
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep
Bekijk recept
Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met sardinessaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met verse salieboter
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept