Knoflookaardappeltjes uit de oven

4
25 min
Bijgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Aardappels schoonboenen en halveren. In pan met ruim water en zout aardappels 10 min. voorkoken. Aardappels afgieten en in vergiet even laten uitdampen. Oven voorverwarmen op 225 °C. In schaal knoflook, zout, oregano en olie mengen. Aardappels (met schil) in stukken snijden en door oliemengsel scheppen. Bakplaat bekleden met bakpapier en aardappels erover uitspreiden. Aardappelstukjes in midden van oven in 20-25 min. bruin en gaar roosteren. Regelmatig omscheppen. Lekker met geroosterde kip en een salade van tomaat en sperziebonen.

Knoflookaardappeltjes uit de oven is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Tomaten met krokant deksel
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade van bietjes met koude knoflookaardappeltjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knoflookaardappeltjes
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knoflookaardappeltjes Uit De Oven.
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept