Romige broccolipuree met dille

4
30 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen, snijd in stukken en kook in ruim water met zout in ca. 15 min. gaar. Snijd ondertussen de broccoliroosjes van de stronk. Schil de stronk dun en snijd in blokjes. Voeg de broccoliroosjes en -blokjes de laatste 5 min. van de kooktijd aan de aardappelen toe en kook beetgaar. Giet af en stamp fijn. Snijd de dille fijn. Voeg de zure room en dille toe en roer tot een smeuïge puree. Breng op smaak met het citroensap, peper en zout.

Romige broccolipuree met dille is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept