Groentespies met pikante pepermarinade

4
25 min
Bijgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Groenten uit ratatouillepakket in grove, gelijkmatige stukken snijden. Knoflook en jalapeñopepers fijnhakken. Gember schillen en raspen. Knoflook, pepers en gember met olie, tijm, piment, honing, sojasaus en citroensap in kleine mengkom of hakmolen van keukenmachine of in vijzel doen. Geheel tot fijne massa pureren. Groenten in schaal omscheppen met pepermarinade en smaken minstens 1 uur laten intrekken. Regelmatig omscheppen.
  • 2 Groenten afwisselend aan spiesen rijgen. Spiesen afhankelijk van formaat barbecue in 1 of 2 porties in 8-10 min. goudbruin en gaar roosteren, regelmatig keren en bestrijken met overgebleven marinade. Spiesen op schaal leggen en bestrooien met zout en peper.

Groentespies met pikante pepermarinade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spareribs met pittige pepermarinade
85 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koreaans Tafelgrillen Op De Bakplaat
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koreaans tafelgrillen op de bakplaat
0 min
Bekijk recept

Vlees-groentespies met gepofte aardappel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentespies to go
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Griekse groentespies
55 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane Groentespies
Langer dan 1 uur - Bijgerecht
Bekijk recept