Gestoofde doperwtjes

4
20 min
Bijgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Sjalotjes pellen en snipperen. Knoflook pellen en in plakjes snijden. In pan olie verhitten. Sjalot en knoflook in ca. 3 minuten glazig bakken. Doperwtjes erdoor scheppen en 1 dl water erbij schenken. Peterselie erboven fijn knippen. Bestrooien met zout en cayennepeper. Doperwten afgedekt in ca. 5 minuten gaar stoven. Op hoog vuur vocht in ca. 1 minuut iets laten inkoken. Koriander erboven in stukjes knippen. Lekker bij gegrilde vis of vlees.

Gestoofde doperwtjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Korma vlees met korianderrijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met gepocheerd ei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriecouscous met zoete paprika en gegrilde kiphaasjes
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cazuela de pollo
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Garnalencurry
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept