Citroen-knoflookboter

1stuk
5 min
Bijgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng met een vork de boter met de rest van de ingrediënten goed door elkaar. Zet de boter minstens 1 uur in de koelkast, zodat alle smaken zich kunnen mengen. De boter wordt beter smeerbaar als u hem een half uur voor gebruik weer op kamertemperatuur laat komen.

Citroen-knoflookboter is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Knoflookboter met bieslook en citroen
45wachten min Bijgerecht
Bekijk recept
Thaise garnalen gemarineerd in kokosmelk
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Borrelbrood
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met tomaat en aardappeltjes
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept