Andijvie met gorgonzola

2
15 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Andijvie wassen en laten uitlekken. Stronkjes in 2 gelijke delen scheuren. Klein stukje van onderkant van stronk snijden, maar bladeren aan stronk laten. Grill voorverwarmen op hoogste stand. In grote koekenpan 1 el olie verhitten. 2 Halve stronkjes andijvie ca. 1 min. bakken. Stronken keren en aan andere kant 2 min. bakken tot bladeren bijna gaar zijn. Stronken met snijkant naar boven naast elkaar in ovenschaal leggen. Op zelfde wijze andere 2 stronken andijvie bakken en in ovenschaal leggen. Gorgonzola erboven verkruimelen. Schaal ca. 3 min. onder hete grill zetten en kaas laten smelten.

Andijvie met gorgonzola is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met geroosterde groenten
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijviesalade met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse andijviestamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept