Zoek
Marokkaanse kruiden voor vlees
1persoon
5 min
Albert Heijn
Bijgerecht
2
sterren op basis van
2
stem(men)
Ingrediënten
1 theelepel gemalen komijn (djinten)
1 theelepel gemalen koriander (ketoembar)
1 theelepel gemberpoeder (djahé)
2 theelepels koenjit (kurkuma)
Bereiding
1
In kommetje kruiden door elkaar mengen. Vlees met kruiden inwrijven en kruiden ca. 10 min. laten intrekken. overgebleven kruiden in goed afgesloten potje bewaren.
Marokkaanse kruiden voor vlees is een recept van
Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Potjesvlees
2u35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Korma vlees met korianderrijst
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelmarinade met specerijen vlees of kip
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Couscous met koolraap
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse couscous-falafelschotel
13 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept