1 Verwarm de oven voor op 150 °C. Splits de eieren. Klop met een mixer in een vetvrije kom het eiwit en een mespunt zout tot de massa pieken begint te vormen. Klop de suiker er lepel voor lepel door tot het eiwitschuim stevige pieken vormt. Spatel de vanillearoma, azijn en maizena erdoor. Schep het eiwitschuim in een cirkel op een met bakpapier beklede bakplaat.
2 Schuif de bakplaat laag in de oven en bak het schuim in ca. 1 uur. Schakel de oven uit, maar laat de ovendeur dicht. Laat het eiwitschuim minstens 1 uur drogen tot de buitenkant stevig aanvoelt.
3 Prak met een vork enkele frambozen fijn. Klop de slagroom met de gepureerde frambozen en de vanillesuiker stijf. Haal de schuimtaart uit oven en schep de slagroom op de taart. Garneer de pavlova met de rest van de frambozen.
Pavlova met frambozen is een recept van Albert Heijn