1 Boen de limoen schoon en rasp de groene schil eraf. Pers de limoen uit. Hak de noten grof en rooster ze in een droge koekenpan al omscheppend rondom goudbruin. Neem de pan van het vuur en roer er 1 eetlepel honing en de limoenrasp door. Doe het mengsel over op een bord en laat het afkoelen.
2 Schil de sinaasappels dik en snijd de partjes tussen de vliesjes uit. Vang het sap op. Leg de partjes op keukenpapier. Laat het sinaasappelsap met het limoensap en 1 eetlepel honing in een steelpan tot de helft inkoken. Laat dit afkoelen.
3 Schil de mango's met een dunschiller en snijd het vruchtvlees in dunne plakken van de pit. Schep de plakken om met de partjes sinaasappel. Druppel de sinaasappel-honingdressing erover en strooi dan de noten erover. Strooi de muntblaadjes erover.
Mango met sinaasappelhoningdressing is een recept van Albert Heijn