1 Snijd het vruchtvlees van de mango van de pit, snijd het in kleine blokjes en verdeel ze over de bekertjes. Week 2 gelatineblaadjes 5 min. in koud water. Verhit het sinaasappelsap in een steelpan en neem van het vuur als het bijna kookt. Knijp de gelatineblaadjes uit en los ze op in het sinaasappelsap. Laat iets afkoelen en schenk over de mango. Zet de jelly's 2 uur in de koelkast.
2 Week de rest van de gelatineblaadjes 5 min. in koud water. Verhit de cassis in een steelpan en neem van het vuur als het bijna kookt. Knijp de andere 2 gelatineblaadjes uit en los ze op in de hete cassis. Laat afkoelen tot handwarm maar nog net schenkbaar. Neem de jellies uit de koelkast en verdeel de frambozen erover. Schenk de cassis erover en zet nog eens 2 uur in de koelkast.
Mango-frambozenjelly's is een recept van Albert Heijn