Bread en butterpuddinkjes met amandelen en basterdsuiker

4
15 min
Nagerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 200 °C. Sneetjes brood elk in vier vierkantjes snijden. Appel bedruppelen met citroensap. Afwisselend laagjes brood en appel in schaaltjes leggen. Ei loskloppen met room en vanillesuiker en over brood en appel schenken. Amandelen en basterdsuiker erover strooien. Boter in vlokjes erover verdelen. Schaaltjes in braadslede zetten. Voorzichtig zoveel kokend water in braadslede schenken dat vormpjes voor 3/4 deel onder water staan. In oven zetten en puddinkjes in 20-25 min. gaar en lichtbruin bakken. Direct serveren.

Bread en butterpuddinkjes met amandelen en basterdsuiker is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Opgerolde zuidvruchtentaart met kaneelglazuur
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Kruidkoek met rozijnen
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chocoladetruffeltaart
45 min
Bekijk recept

Bread & butterpudding met banaan
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Bread- en butterpudding met pruimen
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Bread and butter pudding
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Appeltjesbrood 'bread & butterpudding'
15 min Nagerecht
Bekijk recept