Pecannotentaart

6
25 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 225 °C. Op met bloem bestoven aanrecht plakjes bladerdeeg op elkaar leggen en uitrollen tot ronde lap van ca. 25 cm doorsnede. Vorm bekleden met deeg. Overtollig deeg langs bovenrand wegsnijden. Bodem bedekken met cirkel van bakpapier. Steunvulling erin strooien. Taartbodem in midden van oven in ca. 15 min. lichtbruin bakken. Intussen in kom eieren loskloppen met bloem, basterdsuiker, kaneel, kruidnagel en vanillesuiker. Crème fraîche erdoor roeren. Taartvorm uit oven nemen en steunvulling en bakpapier verwijderen. Oventemperatuur terugschakelen op 200 °C. Pecannoten over taartbodem verdelen. Eimengsel in vorm schenken. In midden van oven taart in ca. 30 min. goudbruin en gaarbakken. Taart uit oven nemen en laten afkoelen.

Pecannotentaart is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pecannotentaart
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Pecannotentaart
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Pecannotentaart met esdoornsiroop
55 min Nagerecht
Bekijk recept
pecannotentaart
0 min
Bekijk recept

Pecannotentaart
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Pecannotentaart
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Pecannotentaart met esdoornsiroop
55 min Nagerecht
Bekijk recept
pecannotentaart
0 min
Bekijk recept