Zoete rijstpudding

4
25 min
Nagerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Limoen schoonboenen en lange reep van schil snijden. Vanillestokje opensnijden en merg eruit schrapen. In pan met dikke bodem melk met rijst, limoenschil, vanillestokje en -merg, kaneelstokje, suiker en rozijnen tegen de kook aan brengen. Vuur laag draaien en rijst (op vlamverdeler) in ca. 15 min. gaar laten worden. Regelmatig roeren. Limoen, kaneel en vanillestokje verwijderen. Rijstpudding warm of op kamertemperatuur serveren. Eventueel garneren met vers fruit.

Zoete rijstpudding is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpudding
55 min Nagerecht
Bekijk recept
Stap-voor-pap
90 min- Nagerecht
Bekijk recept
Portugese rijstpudding
45 min Nagerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderijrisotto
30 min-
Bekijk recept