Rijstkoekjes van Ineke en Mascha

4
25 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Wel de rozijnen 2-3 minuten in heet water en dep ze daarna droog. Meng de rijst met de melk, de eieren, rozijnen, bloem, suiker en kaneel tot een smeuïg geheel. Verwarm een kwart van de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en schep hierin drie bergjes van het rijstmengsel. Bak de rijstkoekjes in 5-7 minuten goudbruin en gaar, keer ze halverwege. Het mengsel is voldoende voor circa 12 stuks. Verwarm de appelstroop enkele seconden in de magnetron (dan druppelt hij makkelijk van de lepel) en druppel wat stroop over de rijstkoekjes.

Rijstkoekjes van Ineke en Mascha is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Zoete rijstkoekjes
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Amandel-rijstpudding
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Rijstkoekjes
20-30 min -
Bekijk recept
Rijstkoekjes
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept