Oosterse rijstepap onder een karamellaagje

4
35 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Limoen schoonboenen, schil fijn raspen. Sereh licht kneuzen en halveren. In pan melk met limoenrasp, sereh, dessertrijst en mespunt zout aan de kook brengen. Rijst onder regelmatig roeren in ca. 12 minuten tot pap koken. Ovengrill voorverwarmen. Sereh uit rijstepap verwijderen. Helft van rietsuiker door pap roeren tot deze is opgelost. Warme rijstepap over vier ovenschaaltjes verdelen. Rest van rietsuiker erover strooien. Schaaltjes onder grill zetten tot suiker is gekarameliseerd. Direct serveren.

Oosterse rijstepap onder een karamellaagje is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Bloedsinaasappel-taart
Bekijk recept
Rijstepap Onder Een Karamellaagje
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstpap onder een karamellaagje
0 min
Bekijk recept
GEGLACEERDE VARKENSROLLADE
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse andijviestamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept