Salade met kaas en sinaasappelmarmelade

4
10 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng in steelpan marmelade, azijn en wijn al roerend aan de kook en laat ca. 5 minuten zachtjes pruttelen tot mooie dressing ontstaan. Breng op smaak met zout en peper en laat ca. 2 minuten afkoelen. Hak hazelnoten grof en rooster goudbruin in koekenpan. Maak witlof schoon, was en snijd in repen van ca. 2 cm. Verdeel rucola en lof over vier borden. Snijd korstjes van kaas en snijd kaas in plakjes. Leg plakjes kaas op salade en druppel dressing erover.

Salade met kaas en sinaasappelmarmelade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kwarktaart met rozijnen en sinaasappel
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Canard à l'orange
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peer met vanillesaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Sinaasappelmarmelade light
35 min
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept