Zoek
Hüttenkäse met bosvruchtensaus
4
5 min
Albert Heijn
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 bosvruchtencompote (360 g)
2 dl rode druivensap (pak à 1 lt)
1 bekertje Hüttenkase (200 g)
1 theelepel kaneelpoeder
Bereiding
1
Compote vermengen met druivensap. Bosvruchtensaus over vier diepe borden verdelen. In midden van elk bord bergje hüttenkäse scheppen. Bestrooien met kaneel.
Hüttenkäse met bosvruchtensaus is een recept van
Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Meringuerol met bosvruchten
60 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Karnemelk-panna cotta met bosvruchtensaus
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Hazenrugfiletmedaillons met bosvruchtensaus
10 min
Snack
Bekijk recept
Haagse bluf-tompouce
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Toast met Hüttenkäse, parmaham en walnoot
10 min-
Lunchgerecht
Bekijk recept
Gevulde paprika met Hüttenkäse
35 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met 3 kazen en erwtjes
55 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wolkenbroodjes
10 min
Bekijk recept