Geitenkaas met druiven en walnoten

4
25 min
Nagerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg elke plak geitenkaas op een stuk aluminiumfolie (van 25 cm). Leg de druiven erop en bestrooi met de walnoten. Druppel er wat honing over en voeg peper naar smaak toe. Vouw de folie dicht tot pakketjes en bewaar ze eventueel in de koelkast.
  • 2 Leg de pakketjes met de vouwnaad boven op een minder heet deel van de barbecue (bijvoorbeeld aan de rand). Gril 10-15 minuten tot de kaas begint te smelten, maar nog wel zijn vorm heeft. Controleer tussentijds of het niet te hard gaat. Leg elk pakketje op een bord en vouw ze open. Doop sneetjes stokbrood in de kaas.

Geitenkaas met druiven en walnoten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept