Appel-yoghurtbrulée

4
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Grill voorverwarmen. Appels schillen, in vieren snijden en klokhuis verwijderen. Appel in stukjes snijden en in pannetje doen. Citroenschil boven appel raspen. Halve citroen boven appel uitknijpen. Kristalsuiker en 4 el water toevoegen en op matig vuur 5 min. koken. Zo nu en dan roeren. Beetje laten afkoelen. In schaal yoghurt en appelmengen. In 4 ovenvaste schaaltjes scheppen. Basterdsuiker er zo gelijkmatig mogelijk over verdelen. Direct onder hete grill zetten en suiker in paar min. laten smelten. Iets laten afkoelen, zodat suiker hard kan worden.

Appel-yoghurtbrulée is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept