1 Soesjes en minibanaantjes laten ontdooien. Chocolade raspen en met 400 ml water 15 min. laten koken. Van slagroom 6 el apart houden. Rest met 1 zakje vanillesuiker stijf kloppen. Taart bouwen: op groot bord 2 slagroomsoesjes leggen. Daar 8 moorkopsoesjes omheen leggen. Hieromheen om en om 8 banaantjes en 8 slagroomsoesjes leggen. Hierop, in midden, 4 banaantjes leggen. Hieromheen om en om 4 moorkop- en 4 slagroomsoesjes leggen. Hier bovenop 4 slagroomsoesjes leggen. Taart met toeven slagroom garneren. Warme chocolade met 1 zakje vanillesuiker en 6 el room mengen. Chocoladesaus over taart schenken, met pillen garneren en rijkelijk met poedersuiker bestrooien.
Soesjestaart met chocoladesaus en slagroom is een recept van Albert Heijn