Eenpersoons druiven tarte-tatins

4
20 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bladerdeeg laten ontdooien. Druiven halveren. In pan met dikke bodem boter smelten. Suiker toevoegen en laten smelten tot suiker lichtbruin kleurt. Druiven in suikerstroop leggen en 1 min. meeverwarmen. Druiven met stroop over ingevette taartvormpjes verdelen. Afdekken met bladerdeeg, punten goed naar binnen vouwen. Taartjes in midden van oven in 15 – 20 min. goudbruin bakken. Taartjes uit oven iets laten afkoelen. Bord op vorm leggen en bord met vorm tegelijk omdraaien (pas op voor de hete karamel!). Ook lekker met een bol ijs.

Eenpersoons druiven tarte-tatins is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kleine tatins van gekonfijte sjalotten met schilfers parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witlof tarte tatin
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kleine tarte tatins
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met peer en pistache
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Eenpersoons waldorfsalade met kip
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stamppotje met rucola en krokante bacon
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Eenpersoons appel-spijstaartjes
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Eenpersoons tiramisukopjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept