Chocoladeijstaart met sinaasappel

8
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat het ijs in 30 minuten zacht worden. Bekleed de hoge schaal aan de binnenzijde met enkele lagen huishoudfolie. Snijd de cake in dunne plakken.
  • 2 Leg de sinaasappelplak (van de cake) midden op de bodem van de schaal. Bekleed de zijden van de schaal met de cakeplakken. Hak de chocolade in stukjes. Verwarm de marmelade in een magnetron op de hoogste stand gedurende 10 sec. Roer vervolgens met de chocolade door het ijs
  • 3 Schep het ijs in de schaal en strijk aan de bovenzijde glad. Laat de ijstaart in diepvries ca 5 minuten bevriezen. Plaats de schaal omgekeerd op een bord en verwijder het vershoudfolie. Serveer de taart eventueel met slagroom.

Chocoladeijstaart met sinaasappel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Vispakketjes met sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept