Druivencoupe met kruimellaag

4
10 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Druiven wassen, laten uitlekken en van tros nemen. Korstjes van brood snijden en brood fijn verkruimelen. In pan boter smelten en broodkruim in 2 à 3 minuten krokant bakken, regelmatig om-scheppen. 1 Eetlepel basterdsuiker erdoor roeren en kort meewarmen. Van vuur af rest van basterdsuiker erdoor scheppen. Druiven over coupes verdelen. Yoghurt erop scheppen. Warm kruimelmengsel erover verdelen. Direct serveren.

Druivencoupe met kruimellaag is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Platte fruitkoek
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Sandra’s chocoladetaartjes met pecannoten en rozemarijn
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Abrikozencrumble
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Appelkruimeltoetje
20 min Nagerecht
Bekijk recept