Zabaglione met frambozen

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rasp de gele schil van de citroen. Splits de eieren, doe de eidooiers in een vuurvaste kom die precies in een pan past. Het eiwit wordt niet gebruikt.
  • 2 Klop de eidooiers met de rietsuiker, citroenrasp en marsala in de vuurvaste kom 5 min. met een mixer.
  • 3 Breng een grote pan met een laag water aan de kook. Houd het water tegen de kook aan en plaats de kom op de pan. Klop het mengsel 5 min. tot een warme, luchtige vla. Als de crème bindt, ongeveer bij 73 ºC, is hij warm genoeg.
  • 4 Verdeel de frambozen over 4 diepe borden en schenk de zabaglione erover. Serveer direct. Lekker!

Zabaglione met frambozen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept

Fruitsalade met zabaglionesaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaans schuim (zabaglione)
20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Bill Granger's gemengd fruit, zabaglione & cantuccini
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Zabaglione (dessert van eierdooiers en wijn)
30 min Nagerecht
Bekijk recept