Warm ricottacakeje met blauwe bessen

4
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 175 °C. In keukenmachine ricotta, eieren, custardpoeder en basterdsuiker tot glad beslag mengen. Blauwe bessen dicht tegen elkaar aan op bodem van soufflébakjes leggen. Ricottabeslag erop scheppen. Bosbessenjam en balsamicoazijn door elkaar roeren en over cakejes scheppen. In midden van oven ricottacakejes in ca. 30 min. goudbruin en gaar bakken. Uit oven cakejes ca. 5 min. in vorm laten afkoelen. Warm of lauwwarm serveren.

Warm ricottacakeje met blauwe bessen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept

Warm winterfruit in kaneelroom
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Warm appeldessert met hazelnoot-kruimelkorst
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Macaroni met corned beef
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelklaarcouscous
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept