Gevulde perziken met amarettikoekjes en cacao

4
15 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 200 °C. In keukenmachine of met de hand koekjes verkruimelen. In zeef perziken laten uitlekken en met bolle kant naar beneden in ovenschaal leggen. In kom rozijnen, gemalen koekjes, cacao, kaneel, eierdooier en 1 el wijn door elkaar scheppen. Holtes van perziken vullen met rozijnenmengsel. Boter in vlokjes over perziken verdelen. Wijn erover druppelen. In midden van oven perziken ca. 12 min. bakken en licht laten kleuren. Warm of lauwwarm serveren. Lekker met koude mascarpone of crème fraîche.

Gevulde perziken met amarettikoekjes en cacao is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladetruffeltaart
45 min
Bekijk recept
Smoothiebowl met bosvruchten en cacao
10 min
Bekijk recept
Honingkoffie met cacaoboompje
10 min-
Bekijk recept
Browniesandwich met banaan
1 uur-
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept