Crispy yoghurtijs

4
10 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Roer 1 eetlepel honing goed door de yoghurt en schep de ontbijtgranen met honing erdoorheen. Schep het yoghurtmengsel in een plastic bak (je kunt hiervoor het beste een zachte plastic bak nemen, aangezien het ijs uitzet tijdens het opvriezen). Laat het yoghurtijs 6 uur opstijven in de vriezer. Roer het yoghurtijs na 2 uur even goed door met een vork, om de vorming van ijskristallen te voorkomen. Schep met een hete (ijs)lepel mooie bolletjes van het ijs, verdeel die over vier borden of kommen en besprenkel ze met de rest van de honing.

Crispy yoghurtijs is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kindercocktail met mango alcoholvrij
- 10 min-
Bekijk recept
Taartje van yoghurtijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Baklava
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeien-yoghurtswirl
10 min Nagerecht
Bekijk recept

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maisstamppot met paprika en boontjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
KIT­KAT-M&M-taart
35 min Gebak
Bekijk recept