Gevulde perziken

4
10 min
Nagerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster in een droge koekenpan in 2-3 minuten het amandelschaafsel goudbruin en laat dit afkoelen. Klop de slagroom stijf met 2 eetlepels jam. Verdeel de halve perziken over vier borden en schep in elke perzik wat frambozenroom en bovenop een klein toefje frambozenjam. Garneer de gevulde perziken met het geroosterde amandelschaafsel.

Gevulde perziken is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Perziken met amaretti
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Perzik trio
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Parmaham met meloen en perzik
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept