IJs met mangosaus

4
10 min
Nagerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de mango's en snijd het vruchtvlees langs de pitten los. Pureer het vruchtvlees in een keukenmachine of met een staafmixer.
  • 2 Verdeel de bolletjes ijs over vier bordjes. Schenk de mangosaus ernaast. Garneer met chocolade.

IJs met mangosaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Exotische fruitkwark met mangosaus
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Groenteburger met kerrie-mangosaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mara Grimms sabich (pitasandwich met aubergine en ei)
40 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Gevulde ananas met mangosaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept