Appelpannenkoeken

4
25 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pannenkoekmix in kom doen en al roerend met garde melk toevoegen. Ei erdoor kloppen. Appels schillen, klokhuizen verwijderen en in dunne schijfjes snijden. Kaneel en rozijnen door beslag roeren. In koekenpan kwart van boter verhitten. Kwart van beslag in koekenpan gieten. Schijfjes appel in beslag leggen. Pannenkoek voorzichtig aan beide kanten bakken (keren met behulp van deksel). Op dezelfde manier nog 3 pannenkoeken bakken. Pannenkoeken in 4 punten snijden en deze dakpansgewijs op borden leggen. Serveren met poedersuiker.

Appelpannenkoeken is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Appelpannenkoeken
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Appelpannenkoeken
0 min
Bekijk recept
Appelpannenkoeken
0 min
Bekijk recept
Appelpannenkoeken
0 min
Bekijk recept

Appelpannenkoeken
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Appelpannenkoeken
0 min
Bekijk recept
Appelpannenkoeken
0 min
Bekijk recept
Appelpannenkoeken
0 min
Bekijk recept