Chocolademousse met gemberroom

4
10 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kersen met siroop aan de kook brengen. Aardappelzetmeel losroeren met 1 el water en door kersenvocht roeren tot siroop bindt. Siroop ca. 1 min. doorkoken, daarna van vuur halen. Slagroom kloppen met gembersiroop. Chocolademousse met scherp mesje rondom lossnijden van verpakking en op bordjes storten. Kersen ernaast scheppen en garneren met gemberroom.

Chocolademousse met gemberroom is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Cappucino van rode vruchten met gemberroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Wafels met kardemom-gemberroom
5 min Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde ananas met zoete gemberroom
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Banaansoesjes met gemberroom
10 min Nagerecht
Bekijk recept

Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept
KIT­KAT-M&M-taart
35 min Gebak
Bekijk recept
Chocolademousse met vanilleroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept