IJskoffie

4
15 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rasp met een kaasschaaf of dunschiller chocoladekrullen van de chocoladesticks. Doe de ijsblokjes in een theedoek en crush de blokjes met een hamer (dit kan ook met sommige keukenmachines of blenders). Meng de espressokoffie met de cognac en gecrushte ijsblokjes. Doe het resultaat in een blender of hoge kom en mix het kort met slagroom, basterdsuiker en kaneel. Schenk de drank in 4 hoge glazen, bestrooi met de chocoladekrullen en steek er evt. 2 chocoladesticks in. Serveer direct!

IJskoffie is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

IJskoffie met lobbige room
10 min Nagerecht
Bekijk recept
IJskoffie met advocaatroom
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Klassieke ijskoffie
- 10 min -
Bekijk recept
IJskoffie
5 min Nagerecht
Bekijk recept

IJskoffie met lobbige room
10 min Nagerecht
Bekijk recept
IJskoffie met advocaatroom
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Klassieke ijskoffie
- 10 min -
Bekijk recept
IJskoffie
5 min Nagerecht
Bekijk recept