Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip

4
20 min
Nagerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Mango's van boven naar beneden langs pit in 2 plakken snijden. Vruchtvlees in lengte 3 keer en in breedte 4 keer tot op schil insnijden. Voor dip aardbeien boven kom door zeef wrijven. Naar smaak poedersuiker, gember en limoensap erdoor kloppen. Mango en aardbeiendip tot gebruik in koelkast bewaren.
  • 2 Mango's met snijvlak op rooster boven warm vuur leggen en in 8 à 10 min. lichtbruin grillen. Mangohelften elk op bord leggen en iets laten afkoelen. Op schil van mangohelften drukken, zodat vruchtvlees naar buiten komt. Stukjes mango van schil snijden en in aardbeiendip dopen.

Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept