Flensje met tropisch fruit en vanilleboter

4
25 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Roer in een kom de boter zacht. Snijd het vanillestokje open en schraap met een mesje het merg eruit. Roer het merg met de helft van de poedersuiker door de boter. Schep de boter op een stuk plasticfolie en vorm er een rolletje van. Laat de boter in de koelkast in 30-45 minuten opstijven.
  • 2 Wikkel de pannenkoeken in een stuk aluminiumfolie en laat ze op een minder heet deel van de barbecue (bijvoorbeeld aan de rand) warm worden. Spreid intussen het tropisch fruit uit in een goed ingevette grillmand. Gril het fruit 4-5 minuten; schud de mand regelmatig om. Leg de pannenkoeken op (warme) borden en verdeel het gegrilde fruit erover. Bestrooi ze met de rest van de poedersuiker. Snijd de vanilleboter in plakjes en leg die op de pannenkoeken.

Flensje met tropisch fruit en vanilleboter is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gepocheerde meervalfilet met kruidige vanilleboter
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini-paasstolletjes met vanille-citroenboter
10 min
Bekijk recept
Tijgerbrood met vanilleboter en aardbeien
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Beschuitje met vanilleboter en aardbeien
5 min
Bekijk recept

Gevulde flensjes met munt
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chocosmulrol
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Flensjes met sinaasappelsaus en ijs
25 min- Nagerecht
Bekijk recept
Crèpe d'amour met kaneelappels en cognac
25 min- Nagerecht
Bekijk recept