Meringue glacée

6
10 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Haal het ijs een halfuur voor het bereiden uit de vriezer. Klop de slagroom met de suiker stijf. Halveer de granaatappels en snijd de helften in kwarten. Schep boven een kom met een theelepel de pitjes tussen de vliezen uit. Houd een flinke eetlepel pitjes apart. Schep het ijs, de slagroom, de granaatappel-pitjes en de schuimpjes luchtig door elkaar. Serveer direct in mooie hoge glazen, bestrooi met de apart gehouden granaatappelpitjes.

Meringue glacée is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Petite Soupe Glacee Roquette-avocat
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Maaltijd Groentesoep
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Meringues met mango en pistachenootjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Meringue met reuzenpompoen
Nagerecht
Bekijk recept
Chocolademousse met granita van appel en mintmeringue
1u30 min Nagerecht
Bekijk recept
Mini citroen meringue taartjes
Bekijk recept