Filokaneelkoekjes met kwark

4
20 min
Nagerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 180 °C. Schil van 1 sinaasappel boven kommetje raspen en met suiker en kaneel mengen. Sinaasappels schillen en in stukjes snijden. Boter in steelpannetje op laag vuur smelten, maar niet bruin laten worden. Velletjes filodeeg elk in 4 gelijke stukken knippen. Velletjes 1 voor 1 licht beboteren en in 4 stapeltjes op bakpapier op bakplaat leggen. Stapeltjes bestrooien met kaneel-sinaasappelsuiker. In 5 min. goudbruin en knapperig bakken. Beetje laten afkoelen. Op elk bord krokante koek leggen. Kwark ernaast scheppen en stukjes sinaasappel erbij geven.

Filokaneelkoekjes met kwark is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Abrikozen blechkuche
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vanilletaartjes met gekarameliseerde vijg
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept