Bitterkoekjestoetje met druiven

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Halveer van de druiven. Breng de gehalveerde druiven met de cognac en de kaneel aan de kook. Laat eventjes doorkoken. Roer goed, zodat een deel van de druiven stukgaat. Laat ze afkoelen tot lauwwarm. Klop de slagroom met de vanillesuiker stijf. Verdeel de stukken bitterkoekjes over 4 glazen. Schep er het gekookte druivenmengsel over, en vervolgens de slagroom. Garneer met de rest van de druiven. Serveer direct, anders 'smelt' de slagroom.

Bitterkoekjestoetje met druiven is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Vruchtensalade
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kokosbroodharten
20 min
Bekijk recept
Salade met druiven en pecannoten
Hoofdgerecht
Bekijk recept