Pure-chocolademuffins met cognac

4
20 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In vuurvaste kom chocolade breken. Kom in pan met laagje kokend water zetten en chocolade (au-bain-marie) al roerend laten smelten. Chocolade door mascarpone roeren. Ca. 1/2 uur in koelkast zetten.
  • 2 Muffins overlangs voorzichtig in vieren snijden. Onderste 3 lagen licht besprenkelen met cognac en royaal bestrijken met chocolademascarpone. Afdekken met bovenste laag. Op bordje zetten, bestuiven met cacao en garneren met physalis. Serveren met koffie en eventueel een glas cognac.

Pure-chocolademuffins met cognac is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Canard à l'orange
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crèpe d'amour met kaneelappels en cognac
25 min- Nagerecht
Bekijk recept
Biefstuk met pepersaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Chocoladetoetje
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootchoco van het huis
10 min
Bekijk recept