Witte chocolade-nougatparfait

4
15 min
Nagerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breek in een vuurvaste kom de chocolade. Zet de kom in een pan met een laagje kokend water (de kom mag het water niet raken) en laat de chocolade al roerend smelten (au bain-marie). Klop de slagroom lobbig (dus niet stijf). Schep de chocolade, de slagroom en de nougatstukjes door elkaar en schep de massa in schaaltjes. Dek af met vershoudfolie en laat in de diepvries in 3 uur bevriezen. Laat de mangoschijfjes in een zeef uitlekken. Neem de bakjes met parfait uit de diepvries. Dompel de onderkant en zijkant van de bakjes in heet water, snijd eventueel ijs aan de randen los met een mesje. Leg borden op de bakjes, keer ze om en laat de parfait uit de bakjes glijden. Bestrooi royaal met poedersuiker en garneer met de mangoschijfjes.

Witte chocolade-nougatparfait is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Nougatparfait
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Nougatparfait
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Nougatparfait
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Nougatparfait
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept