Geitenkaas met vijgen in portsiroop

4
1u5 min
Nagerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In pannetje port en suiker aan de kook brengen, suiker al roerend oplossen. Vijgen wassen, aan port toevoegen en ca. 30 minuten zachtjes laten koken. Vijgen uit pan nemen en portmengsel op hoog vuur ca. 5 minuten laten inkoken. Laten afkoelen.
  • 2 Geitenkaasjes volgens gebruiksaanwijzing verwarmen en over vier borden verdelen. Vijgen ernaast scheppen. Portsiroop erover en ernaast scheppen.

Geitenkaas met vijgen in portsiroop is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Blue stilton met portsiroop en groene veldsalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Portpeertje met gorgonzola
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Stoofpeertjessorbet
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Eendensaté met portsiroop
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept