Zoek
Sorbet met mango en ananas
4
5 min
Albert Heijn
Nagerecht
2
sterren op basis van
3
stem(men)
Ingrediënten
8 bollen passiefruitsorbetijs (bak a 500 ml)
1 bakje verse mango- en ananasstukjes
4 After Eight-chocolaatjes
Bereiding
1
Schep de bollen passievruchtensorbetijs in vier coupes en verdeel de mango- en ananasstukjes erover. Garneer met een mintchocolaatje.
Sorbet met mango en ananas is een recept van
Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tropische kip salade
40 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Twee soorten chocolade ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Tropische zon
Nagerecht
Bekijk recept
Carpaccio van ananas met limoen- en muntsorbet
Nagerecht
Bekijk recept
Mangosorbet
15 min
Nagerecht
Bekijk recept