Kaasplankje

10
5 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Tete de Moine-kaas op kamertemperatuur laten komen. Oven voorverwarmen op 225 °C. Stokbrood in 6-8 min. knapperig afbakken. Stokbrood schuin in dunne sneetjes snijden en deze in mandje op tafel zetten. Aan tafel met behulp van 'girolle' al draaiend royale krullen van kaas schaven.Serveer er een glas rode port bij.

Kaasplankje is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tomatencoulis
10 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Kaasplankje met dadelsalsa
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaans kaasplankje
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Perenchutney
1uur- Bijgerecht
Bekijk recept

Tomatencoulis
10 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Kaasplankje met dadelsalsa
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaans kaasplankje
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Perenchutney
1uur- Bijgerecht
Bekijk recept